Sivut

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Miro Karjalainen kokoonpanossa - HIFK - HPK


Kaikille tiedoksi, että Miro Karjalainen pelaa tänään HPK:n riveissä kakkosketjussa!
Virallinen postaus tulossa myöhemmin.

Pahoittelen jälleen kuvien huonoa laatua, nämä on jouduttu ottamaan kännykällä.

Eilen siis suuntasin askeleeni kohti Helsingin jäähallia ja HIFK - HPK - ottelua. Viime viikollahan tuli tieto, että Miro Karjalainen oli laitettu lainalla LeKiin ja siitä alkoikin se jännittäminen, pelaako Miro HIFK - HPK - ottelussa. Miro on se pelaaja, jonka vuoksi liput tuohon peliin ostin. Viime kauden Miro pelasi ison meren takana, joten viime kaudella ei ollut mitään mahdollisuutta nähdä Miron pelaavan. Joten tätä hetkeä oli odotettu jo yli vuosi. Mutta sitten puolilta päivin kokoonpanot julkistettiin. Ja olihan se Miro sitten kuitenkin mukana. Tämä siis tarkoitti sitä, että hyvillä mielin hallille ja katsomaan miten Miro pelaa.

Täytyy kyllä heti todeta, että Miro on tuon vuoden aikana kehittynyt todella paljon pelaajana. Miro osaa käyttää kokoaan paremmin hyödyksi, vaikka se luistelu ei vieläkään ole Miron vahvin laji. Mutta peliäly ja kiekollinen pelaamine ovat kehittyneet. Hyvä tästä vielä tulee.

Peliä itsessään ei oikeastaan sitten voikaan kehua. Ensimmäiset 10 minuuttia oli HPK:lta varsin hyvää peliä ja HPK jopa dominoi peliä. Mutta sitten tapahtui jotain. HIFK alkoi tulla vahemmin päälle ja HPK olikin pulassa. Joskus aikaisemminkin olen puhunut siitä jäähyttömyyden tärkeydestä ja puhun edelleen. Ei siinä tarvittu kuin yksi jäähy HPK:lle niin HIFK oli jo 1-0 johdossa.

Toinen erä pelailtiinkin sitten sillä periaatteella, että HIFK pääsi pelaamaan paljon ylivoimaa. Jostain syystä HPK alkoi rikkomaan tuon ensimmäisen maalin jälkeen. Saatiin siinä HPK:lle yksi paikka joka tarkastettiin videolta, mutta eipä sitäkään maalia lopulta tullut.

Kolmannen erän alussa HIFK pääsi jälleen yllättämään HPK:n maalilla pelanneen Antti Karjalaisen ja peli oli 2-0. Tilanne alkoi näyttää todella huonolta ja kun HIFK paransi vain peliään niin HPK oli selvissä ongelmissa. HPK kuitenkin pääsi kaventamaan erän puolivälin jälkeen ja siinä kohtaa alkoi tuntua, että ehkä tästä peli vielä saadaan. Luonnollisesti lopussa HPK otti maalivahdin ulos ja tietäähän sen mitä siitä seuraa. Peli 3-1, kiitos ja näkemiin.

Tarkoitukseni oli mennä pelin jälkeen moikkaamaan Miroa hallin taakse, mutta en uskaltanut, koska takana oli hävitty peli. Ja kun itsellänikin peli meni jostain syystä tunteisiin, niin sitä voi vaan miettiä miten pahasti se on mennyt tunteisiin Mirolla. Joten Miron tapaaminen jäi jälleen kerran toteutumatta, mutta ehkä joku kaunis päivä vielä. Joten ei tarvinnut tällä kertaa pikkutyttöillä.

Mutta tänään sitten taas kotihalliin katsomaan Kiekko-Vantaa - Espoo United.
Myös Hunters pelaa tänään harjoitus ottelun Järvenpäässä, joten jos olette sillä suunnalla niin menkää katsomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti